Retourneren

Is er iets niet in orde of is er iets niet goed gegaan tijdens verzending, stuur ons altijd eerst een mailtje, graag ondersteund met een foto. Dan kunnen wij zien wat er mis is en kunnen wij een gepaste oplossing zoeken.
Wil je alsnog retourneren? Lees dan onderstaande tekst goed door.

Je hebt de bestelde artikelen altijd 14 kalenderdagen op zicht.
Wil je een artikel of artikelen retour zenden dan gaat je herroepingstermijn in op het moment van ontvangst van je pakket. Heb je meerdere artikelen besteld en worden deze niet tegelijkertijd bij je bezorgd, dan gaat je herroepstermijn in na de laatste levering.
 
Let wel:
- Bij retourzending zijn de eventueel te maken retourkosten voor je eigen rekening!

- De gesealde/afgesloten verpakking van de voedingswaren moet nog wel dicht zitten, anders mag het pakket niet meer retour!

Mocht er na het openen van de verpakking van de voedingswaren onverhoopt toch iets niet in orde zijn met het product, neem dan contact met ons op.
 
Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. 
Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten (heen) gecrediteerd.

Echter: zijn er meerdere producten besteld en gaat maar een deel daarvan retour, dan crediteren wij de betaalde verzendkosten (heen) niet. Voor het deel dat gehouden wordt, hadden immers die verzendkosten ook betaald moeten worden.

De kosten voor retour van je huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.
Deze kosten bedragen €4,00 per brievenbuspakje, €6,05 voor een pakket. Dit geldt voor Nederland.
Voor België zijn de retourkosten €13,00 voor een pakket.

Je ontvangt hiervoor van ons een retourbiljet per mail.

Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Need for Sweet geretourneerd worden.
Om gebruik te maken van dit recht kunt je contact met ons opnemen via info@needforsweet
Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.
Let wel: verzend je pakje of pakket altijd met een Track & Trace code, dan heb je altijd bewijs van verzenden!
 
Wil je je bestelling binnen 14 dagen retour zenden, stuur ons dan eerst een mail met daarin je gegevens (naam/adres/email en bankgegevens) en graag de reden van retour. Opgaaf van reden is niet verplicht, maar voor ons is het wel handig om te weten waarom een artikel retour komt.
Let wel: lees voor bestellen altijd onze algemene voorwaarden.
Bij retourzending de artikel(en) altijd in de originele verpakking(en) retour sturen a.u.b. !
 
Het is niet mogelijk om een artikel onder rembours terug te sturen!Volg ons op social media

    Facebook        Instagram

Contact


Need for Sweet
Fuchsiastraat 143
2565 PP Den Haag
06-23198606

Alle bedragen zijn inclusief BTW - Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. Zie ons Privacy Statement.