Top

Garantie en klachten

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan je te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er iets niet goed gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor je aanspraak kunt maken op garantie.

Stuur ons dan een foto van het product of stuur het product retour waarna wij kunnen bepalen of je recht hebt op deze garantie.
De garantie zal gezien worden als vervanging van het product.

Wettelijk gezien ben je verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken.
Indien het gebrek binnen de garantie en onze goedkeuring valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor vervanging.


Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar
info@needforsweet.nl

Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/consument/geschil/. (momenteel nog niet mogelijk, pas bij aanmelding keurmerk. Als dat zo ver is dan geven wij dit duidelijk aan op onze webwinkel)

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr.
Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.